Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

iDEAL
Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

PayPal
Heb je een PayPal account? Betaal gemakkelijk en veilig met PayPal.

Creditcard
Bij Hikvision Winkel worden creditcards van MasterCard, Visa, Maestro en American Express van Nederlandse aanbieders geaccepteerd. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card of buitenlandse creditcards.

Vooruitbetaling
Vooruitbetalen houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Arrange IT B.V. overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.
Onze rekeninginformatie is:
Arrange IT B.V.
IBAN: NL10RABO0302681973
BIC: RABONL2U

Rembours
Betalen onder rembours betekent dat u contant aan de postbode betaalt. U dient ervoor te zorgen dat u voldoende geld in huis heeft om de betaling van het pakket te kunnen voldoen.
Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan zal de postbezorger het pakket naar uw lokale postkantoor brengen waar u het tegen betaling af kunt halen. Dit zal ook gebeuren indien u onvoldoende geld in huis heeft als de postbezorger uw bestelling komt bezorgen.
De kosten voor het onder rembours versturen zijn € 6,75.
Alvorens wij uw bestelling opsturen, zullen wij contact (e-mail of telefoon) met u opnemen om uw bestelling te verifiëren. Nadat dit juist is, gaan wij uw bestelling verwerken en verzenden.

0

Start typing and press Enter to search