Over ons

OVER ONS
Hikvision Winkel is een Nederlandse webwinkel met meerdere experts op het gebied van beveiligingscamera’s, intercomsystemen en IT. Wij helpen u graag als consument of als bedrijf in Nederland en België.

ONZE MISSIE
Bedrijven moeten zich steeds sneller kunnen aanpassen aan de marktwerking en de veranderende behoeften van hun klanten. Hikvision Winkel biedt u de inhoudelijke experts om uw projecten te ondersteunen en de flexibiliteit om goede collega’s in te zetten waar, wanneer en zo lang het nodig is om de klus te klaren.

Onze experts helpen u graag per mail, telefonisch en op uw locatie voor de uitvoering van uw projecten. Wij zetten onze kennis, ervaring en kunde graag in dienst van uw bedrijf.

ONZE VISIE
Beveiligingscamera’s spelen een belangrijke rol om onze leefomgeving voor iedereen veiliger te maken. Wij zijn dan ook van mening dat de producten van Hikvision u hier de beste oplossing voor bieden!

ONS TEAM
Hikvision Winkel heeft meerdere experts in dienst om uw project te ondersteunen en uit te voeren. Bovendien zijn wij voortdurend op zoek naar experts om onze kennis en expertise verder uit te breiden. Ons interne team zorgt ervoor dat u steeds de meest geschikte experts voor uw project ter beschikking heeft.

0

Start typing and press Enter to search